A kezdetektől arra törekedünk, hogy termékeink mindig a legtökéletesebbek legyenek!

Aki már vásárolt tőlünk, akár élőrózsából vagy akár örökrózsából készült terméket, az tudja, hogy számunkra fontos a minőség, elegancia, letisztultság és nem utolsó sorban a vásárlók elégedettsége. Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy termékeink (legyen az 1 szálas vagy 100 szálas rózsabox ) mindig a legtökéletesebbek legyenek. Ezt jobban nem tükrözi semmi, minthogy a közösségi média felületeken mindenhol 100%os az elégedettségi visszajelzési arány. Ez nagy örömmel tölt el minket, mert ez egy olyan visszaigazolás, amelyet a kedves vásárlóink adnak nekünk. Nehéz a mai világban olyan vállalkozást találni, amelyik ezeket az adatokat nem titkosítja le. Mindig törekedünk az újításra, új termékek bevezetésére, bár ez nem egyszerű, de eddig sikeresen teljesítünk ezen a téren is.

2015 óta

2015 Októberében hosszas előkészületek után elindítottuk vállalkozásunk, amely kezdetben csak élőrózsákból készült rózsaboxok készítésével és forgalmazásával foglakozott. Szerettük volna bővíteni termékskálánkat, melyet a 2016-os év meg is hozott.
2016-ban sikeresen bevezettük a piacra elsőként az örökrózsánkat üvegbúra alatt, először egy méretben majd az igényekhez igazodva több méretben, amelyek a mai napig töretlen sikert aratnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2017 novemberében megnyitottuk Debrecenben első üzletünket, amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen megpróbáltunk egy nem a hagyományos értelemben vett virágüzletet megvalósítani.

Miért válassz minket?

Egyedi megrendelések

A kreatívitás határtalan és mi minden elképzelést megalkotunk, mert számunkra nincs lehetetlen! 

Hatalmas raktárkészlet

Üzletünkben személyesen kiválaszthatják a vásárlók a számukra megfelelő örökrózsát, és akár azonnal meg is vásárolhatják, hiszen a készlet állandó és szinte kifogyhatatlan. Erre tudomásunk szerint Magyarországon nincs másik példa,

Ingyenes szállítás

Debrecen területén belül díjmentes szállítás 4000 Ft feletti rendelés esetén.
Egyedi díjszabás országosan.

0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza